"No sehän nyt on selvä diili"


”Hei, Daniel, kurkkaapa tänne!” Oliver viittoi ruskeahiuksiselle miehelle. He katsoivat nyt kummatkin parkkipaikalta kentälle, jossa kaksi ratsukkoa tamppasivat kenttää keskittyneesti. Daniel huokaisi ja siirsi ruskeat silmänsä Oliveriin, joka virnisti, melkein enkelin sädekehä päänsä päällä.
”Miten olisi? Nyt, kun tallilla on taas elämää, niin ottaisitko muutaman oppeihisi? Ratsastuskilpailuja on tulossa, ja näillä olisi potentiaalia radoille” blondi selitti, lähtien kävelemään kohti kentänlaitaa. Pitempi mies seurasi hiljaa, selvästi miettien. Oliver tiesi, että Daniel nautti taitojensa jakamisesta ja tämä todellakin osasi ratsastaa. Miehet jatkoivat kentän ohi kohti tallia, kahvia keittämään hevosten kanssa raataville vuokraajille ja muille tilan työntekijöille.
”No mikä ettei, mutta yhdellä ehdolla” Daniel viimein vastasi, ilkikurinen virne kasvoillaan. ”Vain, jos minä saan osallistua kenttäratsastuskilpailuihin Bennyllä”


No sehän nyt on selvä diili. Joten, tästä lähin Daniel valmentaa Baffner Estatessa vuokraajia koulu-, este- ja varsinkin maastoesteratsastukseen. Samalla Dan treenaa Bennyllä.
Mies on tarkkaakin tarkempi perfektionisti, jolle varsinkin tallin ja satulahuoneen siisteys on tärkeä asia. Kärsivällinen kaiken muun suhteen, paitsi siisteyden. Huutia tulee, jos loimia ei ole viikattu tai laitettu siististi kuivumaan – tallin käytävästä puhumattakaan, oli syy sitten ihmisten, kanojen tai koirien.
Dania saa vapaasti käyttää tarinoissaan